NOG SLECHTS ENKELE TICKETS VOOR TRAIL DODEFROY BOUILLON VAN 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

LAST MINUTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR MARATHON ZONIËNWOUD | BEMACHTIG TICKET

Wanneer zijn onze marathons (trail) in 2025

Op onze kalender prijken momenteel 4 evenementen over de mythische 42km afstand met als naam MARATHON en met de marathon van het Zoniënwoud ( Brussel ) van afgelopen 15 april hebben we er al drie achter de rug. In 2024 wacht jullie enkel nog de zwaarste van allemaal : de marathon Grand Ballon in de Franse Vogezen op 20 juli 2024.

We mogen/kunnen alvast jullie de data van 2025 meedelen, zodat jullie deze in de (loop)agenda kunnen noteren.

Op 10 februari starten we met een gloednieuwe marathon in de volle natuur. Meer nieuws over dit project volgt later dit jaar als we de details hebben uitgewerkt, maar het gaat zeker de moeite waard zijn !

Op 23 februari vindt de 2de editie van de Druivenmarathon plaats. Dit jaar was de startplaats Huldenberg en volgende jaar mogen de lopers in Overijse vertrekken voor een prachtige afwisselende tocht doorheen de Druivenstreek. Bossen, Hollewegen, hellingen, dit parcours heeft alles !

Op 16 maart staat de Heuvelland marathon van Bearsports gepland. Deze keer starten de lopers in Maastricht. Ze doorkruisen gans Zuid-Limburg om 42km later op het drielandenpunt te Vaals te finishen. Deze marathon is de 5de grootste van Nederland en mocht in 2024 meer dan 600 lopers op de volledige en nog eens 600 op de halve afstand verwelkomen.

De marathon Zoniënwoud schuift 2 weken naar voor op de kalender en vindt plaats op 30 maart 2025. Start en finish is opnieuw gelegen aan het centre sportif te Oudergem aan de rand van Brussel en het prachtig uitgestrekte Zoniënwoud.

De marathon Grand Ballon tenslotte zal plaatsvinden op zaterdag 18 juli 2025

De inschrijvingen voor al dit moois gaan open in September 2024

meer artikels...