NOG SLECHTS ENKELE TICKETS VOOR TRAIL DODEFROY BOUILLON VAN 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

LAST MINUTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR MARATHON ZONIËNWOUD | BEMACHTIG TICKET

17 | 13 | 10 | 6 km

Zondag 29 September 2024

NIEUWE PARCOURSEN IN 2024!

Ontdek Domaine Solvay tijdens de 6e editie van de Dolce La Hulpe Trail!

Ontdek je de streek liever te voet? Doe dan mee aan de We Walk Dolce La Hulpe op zaterdag 28 september.

Bastogne-Wiltz-Bastogne

DE LAATSTE ULTRA VAN 2024

PRAKTISCHE INFORMATIE
Dolce La Hulpe Trail

We werken samen met de inschrijvingsmodule van Passion For Sports / SQM Time. Je kan inschrijven en zelf je inschrijvingen aanpassen en annuleren indien nodig.

Schrijf nu in voor de Dolce La Hulpe Trail door op de knop te drukken op deze pagina (bovenaan)

Start en finish van de La Hulpe Trail zijn aan het Dolce Hotel
Adres: Brusselsesteenweg 135, 1310 Terhulpen.

Het Hotel Dolce beschikt over ruime parking. Er zijn ook overflow parkings voorzien in geval van extra drukte.

 

09.00 – 13.30: Opening wedstrijdsecretariaat, afhalen startnummers

10.00
: start 10km 
11.00: start 6km
12.30: start 17km
13.30:
start 13km

15.30: einde

Dit programma is nog onder voorbehoud. Een week voor het evenement ontvangt u het definitieve programma in de briefing.

De verschillende podia worden binnen de 15 minuten na de finish van de 3de finisher op de die afstand gehouden.

De parcoursen zijn voornamelijk offroad en voorzien van de nodige hoogtemeters.

Elke deelnemer krijgt enkele dagen voor het event ALLE GPX-files doorgestuurd. De routes zijn duidelijk gemarkeerd door middel van met grote duidelijke Fluo oranje borden met zwarte pijlen van 40cm x 20cm. De splitsingen zijn duidelijk aangegeven.

De Dolce La Hulpe Trail krijgt het label mee "Weinig Technisch". De juiste afstanden en hoogtemeters vind je iets lager op deze pagina.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Trailrun Speed Calculator
Overzicht
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

 

Aan de bevoorradingsposten is er water, sportdrank, cola, fruit en cake, sandwiches, taart...

GEEN PLASTIC WEGWERPBEKERS!
Uit respect voor het milieu voorzien wij geen plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen. Dit geldt voor de bevoorradingen onderweg alsook aan de finish. We hebben handige eco-cups, dat zijn herbruikbare drinkbekers die je kan opplooien, aan te kopen bij je online inschrijving en/of te koop aan het secretariaat.
Om te weten na hoeveel km de bevoorradingen  zich bevinden verwijzen we naar de tabel Parcours op deze pagina

Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Passion For Sports account. Je doet dit dus helemaal zelf!

Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

Je kan ook het SQM Helpcenter en FAQ raadplegen

Aan de achterzijde van je borstnummer kleven er 1 of 2 timing chip(s). Plooi de chip(s) niet en zorg ervoor dat je je startnummer boven je kleding op buik of borst draagt. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

Controlepunten liggen verspreid over het parcours, meestal aan de bevoorrading. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.

Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van SQM Time. Op de dag van het event is de uitslag live te volgen via www.sqmtime.com/live . Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

Er zijn zelfs deelnemers die tijdens de wedstrijd graag even kijken in hoeveelste positie ze zich bevinden en hoeveel tijd hun maatje voor- of achterop ligt!

Ontdek het Domaine Solvay

Met zijn 450 soorten wilde planten en opmerkelijke bomen is het Domaine Solvay een uitzonderlijk juweeltje in Waals-Brabant, op een boogscheut van Brussel.

Het domein is een erfenis van de industrieel Ernest Solvay en staat centraal tijdens de 4 afstanden. Met zijn 227 hectare kan je niet anders dan versteld staan van deze gevarieerde en exotische natuurlijke omgeving op het zuidelijke puntje van het Zoniënwoud!

PARCOURSEN DOLCE LA HULPE TRAIL

Trek uw (SCOTT) trail schoenen maar aan. Trailschoenen zijn absoluut aangeraden!

De informatie en starturen hieronder zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden. De parcoursen liggen nog ter goedkeuring bij de bevoegde instanties. Eens alles definitief goedgekeurd is zullen we de parcoursen alsook de bevoorradingsposten vrijgeven.

Most Popular

300m D+

17KM
 • Start 12.30
 • 1 bevoorrading
 • 80% Offroad

250m D+

13KM
 • Start 13.30
 • 1 Bevoorrading
 • 73% Offroad

170m D+

10KM
 • Start 10.00
 • Eindbevoorrading
 • 97% Offroad
Start to trail

120m D+

6KM
 • Start 11.00
 • Eindbevoorrading
 • 97% Offroad

De parcoursen, afstanden en hoogtemeters zijn steeds onder voorbehoud en kunnen indien nodig ten allen tijde wijzigen.
GPX bestanden worden enkel in de briefing enkele dagen VOOR het event aan alle deelnemers doorgemaild.

TRAIL SPEED CALCULATOR

Wil je op voorhand inschatten wat jouw snelheid zal zijn op de Dolce La Hulpe Trail? Dat zal een pak lager dan je gewend bent. Vul je afstand en hoogtemeters in, je huidige loopniveau en markeer deze trail als "weinig technisch" .

DOLCE LA HULPE TRAIL IMPRESSIES

Help mee als vrijwilliger

We zijn steeds op zoek naar helpende handen om dit event tot in de puntjes te organiseren. Wil je jouw steentje bijdragen tot het succes van dit event en help je liever mee dan deelnemen, contacteer ons dan als de bliksem. Je hebt de keuze uit secretariaat, bevoorrading, parcoursen checken, pijlen weghalen, medailles en T-shirts uitdelen en nog zo veel meer...

CONTACTEER ONS

Wil je ons contacteren met een specifieke vraag over een event en/of over jouw inschrijvingen kan je dit het best doen via de chat widget rechtsonder deze pagina. Als er niemand beschikbaar is om je live te helpen, laat je mail adres achter en we helpen je asap.

LOPEN TEGEN DE KINDERARMOEDE

Steun het goede doel, vzw Lucas Project en strijd mee tegen de kinderarmoede.

HET LUCAS PROJECT

Er groeien ruim 130.000 kinderen in België op in extreme armoede. Het Lucas project wil zoveel mogelijk kinderen helpen en bijstaan op een duurzame manier.

We spreken over kinderarmoede als er niet genoeg financiële middelen zijn om de basisbehoeften te vervullen. Wanneer er niet voldoende geld is, komen kinderen en jongeren sneller in een vicieuze cirkel terecht. Ze hebben later minder kansen op de arbeidsmarkt doordat ze hun talenten niet kunnen ontplooien en lopen een groter risico om zelf arme ouders te worden.

Goede medische begeleiding, een heerlijk gevulde boterhamdoos en toffe naschoolse activiteiten zijn vaak onbereikbaar. Dikwijls worden ze door hun armoede uitgesloten, gepest en zijn ze altijd droevig...