LAST MINUTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR DE TEAM TRAIL LA ROCHE | BEMACHTIG TICKET

LAST MINUTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR MARATHON ZONIËNWOUD | BEMACHTIG TICKET

Bastogne – Wiltz – Bastogne daverend succes

Jullie enthousiasme was overweldigend! Meer dan 1000 lopers hebben zich na het lezen van deze post aangemeld via een voorinschrijving. We hebben daarom reeds besloten om het aantal startbewijzen op te trekken van 500 naar 600. Alle vooringeschrevenen krijgen als eerste de kans om zich vanaf 26 februari officieel te registreren voor deze eerste editie, die start op zondag 29 december om 6.00. Als er nog tickets over zijn, gaat de algemene inschrijving open op 29 februari, precies 10 maanden voor het event.

schrijf in vanaf 29 feb

Uit de analyse van de vooringeschrevenen blijkt het volgende:

>> 13% zijn vrouwen
>> 57% vindt een medaille belangrijk
>> 46% vindt een finish shirt belangrijk
>> 59 aanmeldingen voor teams (voor 50 plaatsen)
>> 4% denkt te finishen in minder dan 6u, 15% mikt tussen 6 en 8u, 40% hoopt de finish te bereiken na 8 tot 10u, 15% denkt er 10-12u over te doen en 12% wil terug in Bastogne staan na 12 tot 13u. 2 personen denken niet te finishen 🙂
>> Meest populaire startuur is 6u
>> slechts 37% liep eerder al een afstand van minimum 70km

Vind je 72km lopen nog te ver, maar wil je toch deel uitmaken van dit fantastische event, dan kan je deelnemen via één van de 50 beschikbare “TEAM” tickets. Zoek 1, 2, 3 of max 4 medelopers en loop het volledige parcours in aflossing. Eke loper neemt 1 of meerdere segmenten voor zijn rekening. Aflossen mag enkel aan de hulpposten en teams moeten met eigen middelen zich naar deze posten begeven.

Reeds meer dan 1000 voorinschrijvingen voor SLECHTS 600 startbewijzen

Je kan alvast jouw startbewijs voor jouw team vastleggen en later de namen van de teamleden aanpassen.

Dit event is bovendien een “charity event” waarbij we samen met de deelnemers zoveel mogelijk geld gaan inzamelen voor het goede doel. Via jouw persoonlijke fondsenwervingspagina kan je extra geld ophalen voor het goede doel door aan jouw familie en vrienden te vragen om jouw sportief avontuur te ondersteunen door middel van een donatie.

Samen willen we 10.000 euro ophalen voor DE KANSARME KINDEREN VAN BASTOGNE

We geven alvast het goede voorbeeld en storten automatisch per loper 5 euro van het inschrijfgeld door naar het goede doel. Je bent trouwens niet verplicht geld op te halen, maar dankzij onze partners hebben we enkele leuke motivaties voor jou om toch zoveel mogelijk donaties op te halen: 

>> Elke deelnemer/team die minstens 100 euro aan fondsen ophaalt, ontvangt van ons een gratis Suprabeam hoofdlamp ter waarde van 60-70 euro.

>> Elke deelnemer die minstens 500 euro aan fondsen ophaalt, ontvangt van ons een gratis paar Scott Trail schoenen ter waarde van 169 euro.

>> Elke deelnemer die minstens 1000 euro aan fondsen ophaalt, ontvangt van ons een gratis weekend in half pension voor 2 personen in hotel Vayamundo in Houffalize ter waarde van 360 euro.

>> Elke deelnemer die minstens 2500 euro aan fondsen ophaalt, ontvangt van ons een gratis weekend in een luxe vakantiewoning te La Roche-en-Ardenne (12 personen) ter waarde van 1200euro.

Veel succes allemaal, we kijken ernaar uit om deze ervaring met jullie te delen!

schrijf in vanaf 29 feb

meer artikels...