NOG SLECHTS 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR de TRAIL GODEFROY BOUILLON van 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

NOG 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR DE TRAIL GODEFROY BOUILLON 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

Ticketverkoop Meerdaalwoud gaat van start

In de wereld van trailrunning is er jaarlijks een event die trailrunners van gans België samenbrengt: de Meerdaalwoud Trail. En dit jaar belooft het een spektakel te worden zoals nooit tevoren, want de lancering van de ticketverkoop voor deze populaire trail staat op het punt te beginnen.

Deze trail dankt zijn populariteit aan zijn centrale ligging in België, de perfecte datum op de kalender net voor de feestdagen en uiteraard de troef, het prachtige, uitgestrekte Meerdaalwoud .

Elk jaar vliegen de tickets de deur uit is het het event steevast uitverkocht. Zoals altijd zijn er 2 loopdagen met elke dag 1250 startbewijzen. Vanaf 21 juni kan je een startbewijs proberen te bemachtigen voor één van de 8 verschillende afstanden. En vroeg inschrijven loont, dan geniet je immers van een early bird korting met reducties tot 25% !

De data voor de Meerdaalwoud zijn 21 en 22 december 2024. Voor het eerst zal de Meerdaalwoud Trail echter NIET de laatste trail van het jaar zijn…

Op 29 december vindt immers de eerste editie van de 72km lange ultratrail Bastogne – Wiltz – Bastogne plaats. Voor dit event zijn er al meer dan 200 sportievelingen ingeschreven die gaan proberen tijdig de finish te bereiken.

meer artikels...