NOG SLECHTS 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR de TRAIL GODEFROY BOUILLON van 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

NOG 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR DE TRAIL GODEFROY BOUILLON 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

De Trail Godefroy verwacht record aantal lopers in Bouillon op 15 juni

Nadat de 2 eerste edities van de Trail Godefroy Bouillon in september plaatsvonden, verhuisde organisator Sportevents het event naar juni EN voegden ze 2 ultra afstanden toe van 80 en 104km. Dit evenement biedt een unieke kans voor trailrunners van alle niveaus om deel te nemen aan uitdagende en adembenemende parcoursen langs de Semois door een van de mooiste natuurgebieden van België.

De eerste editie lokte 300 lopers naar Bouillon. Tijdens de 2de editie verdubbelde dit aantal naar en op 15 juni aanstaande verwachten we meer dan 1500 trailers uit binnen- en buitenland voor de 3de editie !

Diverse Afstanden

Er zijn verschillende afstanden om uit te kiezen, afgestemd op verschillende niveaus en voorkeuren:

  • De 11k: Een perfecte keuze voor beginners, deze is helaas helemaal uitverkocht.
  • De 20k en 34k en 53k : Voor de meer ervaren lopers die hun vaardigheden willen testen op een uitdagend parcours.
  • De 80 en 104k: Een zware, maar lonende uitdaging voor de doorgewinterde trailrunners, die langs de meest schilderachtige en ruige delen van het park voert.

Registratie en Deelnemersinformatie

Inschrijven waarbij je een gepersonaliseerd startnummer krijgt is nog mogelijk via deze pagina tot woensdagavond 6 juni middernacht. Na deze datum kan je nog inschrijven aan het last minute tarief en dit tot zolang de voorraad strekte en de voorraad is bijna helemaal op 🙂 De 11km is zelfs helemaal uitverkocht. Hieronder geven we alvast enkele cijfertjes mee

  • 250 : aantal lopers die starten om 4.00 ‘s ochtends ( 80 en 104km )
  • 26% zijn vrouwen
  • De populairste afstand is de 34km
  • 53% spreekt Nederlands
  • De populairste landen met het grootst aantal deelnemers zijn België (1073 ) , Frankrijk (275 ) en Nederland (187 )

Waarom Dit Evenement Niet Te Missen Is

De Trail Godefroy Bouillon biedt niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een unieke gelegenheid om te genieten van de natuur en te ontsnappen aan de dagelijkse routine. Of je nu een ervaren trailrunner bent of net begint, dit evenement heeft voor ieder wat wils. Het is een geweldige manier om jezelf fysiek en mentaal uit te dagen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van één van de mooiste streken van België.

Naast het sportieve heeft Bouillon ook tal van andere dingen te bieden : een bezoek aan het middeleeuws kasteel, bezoek aan de dierenpark van Rochehaut zijn zeker de moeite waard. Tevens kan je ook lekker eten in een van de vele restaurantjes of genieten van een kajaktocht op de Semois.

We zien elkaar met heel veel zin terug op 15 juni in Bouillon !

meer artikels...