PAK NU ÉÉN VAN DE LAATSTE LAST MINUTE TICKETS VOOR DE CHOUFFE TRAIL VAN 6-7 JULI | BEMACHTIG TICKET

  • HOME
  • HOME

PAK NU ÉÉN VAN DE LAATSTE LAST MINUTE TICKETS VOOR DE CHOUFFE TRAIL VAN 6-7 JULI | BEMACHTIG TICKET

Inschrijven Kemmelberg Trail vanaf 20 maart met 10 euro korting

De Kemmelberg Trail is aan zijn 5de editie toe. Steeds gezelligheid troef daar op het marktplein in Kemmel in de grote circustent. Voor de 2024 editie hebben we 3 verschillende afstanden voor jullie.

Deze grootste Trail van het Heuvelland laat je de prachtige regio al lopen ontdekken met de vele beklimmingen, mooie bossen en prachtige vergezichten.

De 21km en de 28km vertrekken samen om 8.30 en trekken westwaarts richting Rode en Zwarteberg. Om 11.30 dan gaan de lopers van de 12km van start.

We hebben voor elke afstand slechts 250 startbewijzen klaar en inschrijven kan vanaf 20 maart. De snelle beslissers kunnen genieten van maar liefst 10 euro korting op hun inschrijving.

Wandel je liever dan je deelnemen aan de eerste editie van de Kemmelberg Wine Walk. Starten kan direct na de lopers tussen 8u30 en 10u30 en hier kan er slechts 1 afstand gewandeld worden , namelijk 21km. Halfweg de tocht is er een leuke wijn verpozing met degustaties op het prachtige wijndomein Entre Deux Monts. Momenteel zijn hier reeds 70% van de tickets verkocht…

10 euro korting tem 3 april 2024

Inschrijven voor de Kemmelberg Trail vanaf 20 maart via deze link.
Succes !

meer artikels...