Grote korting tem 30 sept voor de Houffa Trail, Kluisberg Trail en 1/2 marathon Aalst >> Klik hier <<

Grote korting tem 30 sept voor de Houffa Trail, Kluisberg Trail en 1/2 marathon Aalst >> Klik hier <<

KEMMELBERG TRAIL

Doe mee aan één van de vier afstanden 8,14,26 of 38 km en steun het goede doel , vzw Lucas Project. Strijd samen met ons tegen de kinderarmoede.

Op 9 september 2023 trekken we naar het West-Vlaamse Heuvelland voor de vierde editie van de Kemmelberg Trail. De streek die vooral bekend is uit de Oorlog en de TV serie “Eigen Kweek” heeft heel wat te bieden voor een uitdagende en prachtige trail. In het heuvelland overstijgen De “bergen” het Vlaamse platteland en deze bieden avontuurlijke bospaadjes aan. De welbekende Kemmelberg is met zijn 156 m de hoogste heuveltop van Vlaanderen, de Voerstreek niet meegerekend. Je kan er genieten van verrassende vergezichten over het land van de Grote Oorlog.

Tijdens deze trail hebben we 4 afstanden voor jullie klaarstaan: 8, 14, 26 en 38km. Alle afstanden zullen de Kemmelberg betwisten maar voor de langste afstanden zullen de Lettenberg, Baneberg, Rodeberg en Monteberg ook beklommen moeten worden. Het is een unieke trail dat in deze streek georganiseerd wordt met de befaamde Kemmelberg in het parcours.

de inschrijvingen gaan open op 15 maart!

LOPEN TEGEN DE KINDERARMOEDE

Steun het goede doel , vzw Lucas Project en strijd mee tegen de kinderarmoede. Engageer je om 100 euro op te halen aan donaties via je persoonlijk donatiepagina en Sportevents betaalt jouw startbewijs voor de Trail Godefroy Bouillon !

HET LUCAS PROJECT

Er groeien ruim 130.000 kinderen in België op in extreme armoede. Het Lucas project wil zoveel mogelijk kinderen helpen en bijstaan op een duurzame manier.

We spreken over kinderarmoede als er niet genoeg financiële middelen zijn om de basisbehoeften te vervullen. Wanneer er niet voldoende geld is, komen kinderen en jongeren sneller in een vicieuze cirkel terecht. Ze hebben later minder kansen op de arbeidsmarkt doordat ze hun talenten niet kunnen ontplooien en lopen een groter risico om zelf arme ouders te worden.

Goede medische begeleiding, een heerlijk gevulde boterhamdoos en toffe naschoolse activiteiten zijn vaak onbereikbaar. Dikwijls worden ze door hun armoede uitgesloten, gepest en zijn ze altijd droevig...

PARCOURS KEMMELBERG TRAIL

Hoe zwaar zij de parcoursen van de Kemmelberg Trail. Klik nu hieronder en bereken zelf je verwachte loopsnelheid. Kies bij techniciteit voor deze trail " Weinig technisch"

8 KM | 201 m+
14 KM | 265 m+
26 KM | 497 m+
38 KM | 660 m+

Trailrun Speed Calculator

Altijd al benieuwd geweest naar uw loopsnelheid op een bepaalde trail? Wilt u op voorhand inschatten wat uw snelheid zal zijn op de trail waaraan u gaat deelnemen? Vanaf nu kan dit dankzij onze Trailrun Speed Calculator! Door het...

Een jaar lang lopen vanaf €99

Het TRAILRUN abonnement

Nieuwe artikels