PAK NU ÉÉN VAN DE LAATSTE LAST MINUTE TICKETS VOOR DE CHOUFFE TRAIL VAN 6-7 JULI | BEMACHTIG TICKET

  • HOME
  • HOME

PAK NU ÉÉN VAN DE LAATSTE LAST MINUTE TICKETS VOOR DE CHOUFFE TRAIL VAN 6-7 JULI | BEMACHTIG TICKET

Nieuwe datum en parcoursen voor Trail Godefroy Bouillon met een 80 en 100k

Lire l’article en Français ici

In 2024 is de trail godefroy Bouillon toe aan zijn derde editie. Zowel in 2022 als 2023 kreeg dit evenement van jullie de hoogste waarderingsscore van allemaal (9.1 / 10). Voor de komende editie hebben we uiteraard de ambitie om dit voor de 3de opeenvolgende keer voor elkaar te krijgen. We mogen alvast enkele grote veranderingen aankondigen.

Allereerst verhuizen we van september naar juni, welbepaald zaterdag 15 juni 2024.
Ten tweede hebben we volledig andere parcoursen ( lees nog betere) voor jullie in petto.

loop de gloednieuwe ULTRA 104k met 3200 hoogtemeters

Ten derde voegen we twee ultra’s van 80 en 104km toe met 3200 hoogtemeters. Dit parcours loopt in een achtvorm waarbij we jullie eerst naar het oosten sturen richting Herbeumont om zo via een passage in Bouillon naar het westen te trekken richting Vresse Sur Semois.

En tenslotte mogen we aankondigen dat na enkele jaren afwezigheid trailrunning opnieuw naar het Kasteel komt. Tijdens de eerste jaren van de Bouillonante was het dominante en imposante kasteel van Bouillon steeds start- en aankomstplaats van deze trail. Nadat de Bouillonante enkele jaren geleden verhuisde naar het nabij gelegen Alle en ook hun naam aanpaste, bleef het kasteel onaangeroerd door de trailers. Tot nu !

De iconisch start- en Finishplaats boven aan het kasteel keert terug

Smeer je kuiten dus maar alvast in, want de laatste kilometer gaat alvast steil bergop met de beklimming naar het kasteel voor ALLE afstanden.

De inschrijven voor de Trail de Godefroy bouillon gaan van start op 1 december. Vroeg inschrijven loont, want tem 14 december kan je genieten van een vroegboekkorting tot wel 40% korting.

In 2022 hadden we 300 deelnemers, in 2023 waren jullie met 600. In 2024 met ….. ? Afspraak op 15 juni 2024 voor deze 3de editie !

SCHRIJF NU IN

meer artikels...