NOG SLECHTS 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR de TRAIL GODEFROY BOUILLON van 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

NOG 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR DE TRAIL GODEFROY BOUILLON 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

Trail du grand Ballon inschrijvingen zijn open

Lire cet article en français

Deze prachtige trail in het middengebergte van de Franse Vogezen is toe aan zijn 6de editie. De eerste editie lokte 500 trailers naar het skidorpje Le Markstein, gelegen op 1174m hoogte. Jaar na jaar vonden meer en meer lopers de weg naar de grand Ballon en dit jaar stonden er record aantal van 1652 trailers aan de start van een van de 6 verschillende afstanden

Vooral de twee langste afstanden van 48 en 70km, die op zaterdag 27 april 2024 doorgaan zijn enorm populair en waren helemaal uitverkocht dit jaar.

Wil je meer? Wil je gekker? 3 trails in 2 dagen met een gecombineerd klassement, wat dacht je daarvan?

Schrijf je dan in voor de Scott Xtrails Vogezen Multistage en ga op zaterdag van start met de Sprinttrail (2km bergop) in de voormiddag, de Trail du Grand Ballon (18km) in de namiddag en de Trail du Grand Ballon (32 of 10km) op zondag!

De eerste 100 inschrijvers aan de Xtrails ontvangen een gratis Bodycross technisch loopshirt ter waarde van 35 euro. Benieuwd hoe dat shirt eruit ziet ? klik dan hier .

Voor alle andere afstanden is het goedkoopste “Early Bird” tarief geldig tem 31 oktober. Aarzel niet, schrijf je in , boek een overnachting in Hotel Wolf, Auberge Le Steinlebach of ergens anders in de prachtige Vogezen , begin je training en we zien je graag terug op 27 of 28 april 2024.

Klik hier voor alle info en/of om in te schrijven

meer artikels...