NOG SLECHTS 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR de TRAIL GODEFROY BOUILLON van 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

NOG 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR DE TRAIL GODEFROY BOUILLON 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

Compleet Vernieuwde Houffa Trail en Xtrails | Nieuwe Ultra van 65k

HOUFFALIZE – Traditioneel is de Houffa Trail de eerste grote trail in de Ardennen van het jaar. Elk jaar opnieuw lokt de Houffa Trail meer dan duizend lopers naar Houffalize. Hotel Vayamundo ontvangt op 21 en 22 januari 2024 jullie reeds voor de 11de keer met open armen.

Hotel Vayamundo

Voor deze editie heeft Sportevents enkele nieuwigheden in petto :

1.  Andere afstanden en nieuwe parcoursen , inclusief de beruchte kamikaze trail , alle parcoursen zien er dit jaar compleet anders uit.
2. Toevoeging van een 65km ultra ( naast een 50km) Beide lange afstanden zijn ingepland op zaterdag en niet meer op zondag.
3. slechts 2 combinaties mogelijk voor de Scott Xtrails en allebei MET klassement

De Xtrails LONG : zat 3km kamikaze + 20km semi night | zon 35km
De Xtrails SHORT : zat 3km kamikaze + 10km night | zon 19km

Inschrijven kan vanaf 20 september en vroeg inschrijven loont ! Neem je deel aan de Houffa Trail geniet je tem 30 september van early bird tarieven tot wel 40% korting.

Kom je een heel weekend lopen en neem je deel aan 1 van de 2 verschillende Scott Xtrails Challenges, dan krijgen de eerste 100 een gratis Houffa Trail technisch loopshirt ter waarde van 35 euro aangeboden !

Tip : Is Houffalize te ver, ook de inschrijvingen voor de halve marathon van Aalst en de Kluisberg Trail gaan open op 20 september ! En ook hier kan je gedurende 1 week genieten van grote early bird kortingen !

Schrijf hier in voor de Houffatrail

meer artikels...