BWB steunt het goede doel – Lucas Project

Bastogne Wiltz Bastogne is een charity event waar wij gaan proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. En jij kan (niet verplicht) ons daarbij helpen om een extra bijdrage te leveren. Bij jouw inschrijving maakt elke deelnemer/team zijn eigen persoonlijke donatie pagina aan, welke je kan doorgeven aan jouw vrienden, familie en kennissen. Hier kunnen ze jou ondersteunen door een extra donatie te doen.
Het aanmaken van de pagina is verplicht, donaties ophalen NIET

Onze target is om 10.000 euro samen op te halen voor de kansarme kinderen van Bastogne !

Er groeien ruim 130.000 kinderen in België op in extreme armoede. Het Lucas project wil zoveel mogelijk kinderen helpen en bijstaan op een duurzame manier.

We spreken over kinderarmoede als er niet genoeg financiële middelen zijn om de basisbehoeften te vervullen. Wanneer er niet voldoende geld is, komen kinderen en jongeren sneller in een vicieuze cirkel terecht. Ze hebben later minder kansen op de arbeidsmarkt doordat ze hun talenten niet kunnen ontplooien en lopen een groter risico om zelf arme ouders te worden.

Goede medische begeleiding, een heerlijk gevulde boterhamdoos en toffe naschoolse activiteiten zijn vaak onbereikbaar. Dikwijls worden ze door hun armoede uitgesloten, gepest en zijn ze altijd droevig…

Steun het goede doel, vzw Lucas Project en strijd mee tegen de kinderarmoede.


We geven alvast het goede voorbeeld en storten automatisch per loper 5 euro van het inschrijfgeld door naar het goede doel. Je bent trouwens niet verplicht extra geld op te halen, maar dankzij onze partners hebben we enkele leuke motivaties voor jou om toch zoveel mogelijk donaties op te halen:

>> Elke deelnemer/team die minstens 100 euro aan fondsen ophaalt, ontvangt van ons een gratis Suprabeam hoofdlamp ter waarde van 60-70 euro.

>> Elke deelnemer die minstens 500 euro aan fondsen ophaalt, ontvangt van ons een gratis paar Scott Trail schoenen ter waarde van 169 euro.

>> Elke deelnemer die minstens 1000 euro aan fondsen ophaalt, ontvangt van ons een gratis weekend in half pension voor 2 personen in hotel Vayamundo in Houffalize ter waarde van 360 euro.

>> Elke deelnemer die minstens 2500 euro aan fondsen ophaalt, ontvangt van ons een gratis weekend in een luxe vakantiewoning te La Roche-en-Ardenne (12 personen) ter waarde van 1200euro.

Veel succes allemaal, we kijken ernaa