LAST MINUTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR DE TEAM TRAIL LA ROCHE | BEMACHTIG TICKET

LAST MINUTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR MARATHON ZONIËNWOUD | BEMACHTIG TICKET

De beer ontwaakt – inschrijven events van Bearsports

DE BEARTRAIL EN DE GRIZZLY 100

Vorig jaar eind oktober werden alle records gebroken tijdens de Bear trail en de Grizzly 100.

Maar liefst 300 lopers waagden zich toen aan de 100km lange Grizzly waarvan 88% tijdig de finish bereikten. Paul Mussegaas was de snelste in 9h05. Bij de dames won Inga Lehmann in 11h30 en Jean François Franssen was de laatste in 17h55.

Sindsdien werd het stil en begonnen zowel de bruine beer als de grizzly beer aan hun winterslaap. Maar…..

De dagen worden langer, het wordt warmer, een nieuwe titelsponsor is opgestaan en de tijd is gekomen om je in te schrijven en de trainingen aan te vatten om op 26 oktober 2024 in topvorm te zijn!

Voor de 2024 editie hebben we voor de Grizzly 100 opnieuw slechts 300 startbewijzen klaar liggen. Vorig jaar waren deze in een mum van tijd de deur uit, een gewaarschuwd man/vrouw is er twee waard. Naast deze uitdagende 100k kan je ook tickets bemachtigen voor de 16, 25, 39, 58 of 83km lange Bear Trail

SINT PIETERSBEAR TRAIL – SLECHTS 750 LOPERS

Eindelijk mag Bearsports de Sint Pietersberg Trail van 8 september aankondigen. Doordat natuurmonumenten in 2024 hun beleid inzake van de bescherming van de natuurdomeinen aanzienlijk aanscherpt, hebben ze wat langer op groen licht moeten wachten dan gewoonlijk. Er zijn enkele paden helaas niet meer toegankelijk voor grote evenementen, maar gelukkig blijven er nog meer dan voldoende single tracks over waar ze wel gebruik mogen van maken !

Groot nieuws is dat er vanaf 2024 slechts 750 deelnemers per event worden toegelaten in de gebieden van natuurmonumenten. De vorige edities van de Sint Pietersbear Trail zakten steeds tussen de 1000-1200 lopers naar de ENCI groeve af. Helaas zal er dit jaar dus niet voor iedereen een startbewijs zijn.

Op het programma van 2024 staan 3 verschillende afstanden : 15 , 26 en 38km

Op zaterdag 7 september is het de beurt aan de wandelaars en organiseren ze de eerste editie van de Sint PietersBear Walk. Ook hier geldt de beperking van 750 natuurliefhebbers die het natuurgebied mogen betreden.

meer artikels...