PAK NU ÉÉN VAN DE LAATSTE LAST MINUTE TICKETS VOOR DE CHOUFFE TRAIL VAN 6-7 JULI | BEMACHTIG TICKET

  • HOME
  • HOME

PAK NU ÉÉN VAN DE LAATSTE LAST MINUTE TICKETS VOOR DE CHOUFFE TRAIL VAN 6-7 JULI | BEMACHTIG TICKET

Top 10 populairste en/of best gewaardeerde trails van 2023

2023 was een zeer mooi en goed jaar voor trailrunning. We mochten meer dan 40.000 lopers op onze verschillende evenementen in binnen- en buitenland verwelkomen. We blikken hier even terug op dat schitterende jaar zonder corona met 2 Top 10 lijstjes !

De populairste ( meeste ingeschreven deelnemers )

De top drie van meest populaire trails is al een paar jaar onveranderd. Merk wel op dat deze allen verspreid zijn over een heel weekend met 8-10 verschillende afstanden. De meest bezochte trail van 1 dag staat op plaats 4 ( Trail de Bruxelles ). Nieuwkomer in deze lijst is de Bear Trail van Bearsports met 1246 ingeschreven deelnemers, waarvan een massa de 100km lange Grizzly Bear Trail probeerden tot een goed einde te brengen.

De meest gewaardeerde ( hoogste review scores )

Hier voert Bearsports de lijst aan met maar liefst 3 trail in de top 5. De 2 populairste komen in deze lijst helaas niet voor. Events die in beide rankings voorkomen zijn : Houffatrail , Trail de Bruxelles, Trail du Grand Ballon en Trail des Fantômes. Het bewijs dat kwaliteit EN kwantiteit samen kunnen gaan !!

Bekijk hier al onze events in de volledige en complete Trail Kalender 2024

meer artikels...