NOG SLECHTS 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR de TRAIL GODEFROY BOUILLON van 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

NOG 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR DE TRAIL GODEFROY BOUILLON 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

Volledige Kalender 2024 online – Trail des Fantômes early bird tickets

Allereerst willen we jullie de beste wensen overmaken voor 2024. We wensen jullie een blessurevrij jaar met heel veel loopplezier. Begin januari is steeds de periode van de goede voornemens en dat is in 2024 niet anders.

Daarom hebben we onze 2024 TRAIL kalender helemaal op punt gezet. Ze staan er allemaal in, met uitzondering van nog 1 top secret project het weekend van 13 & 14 juli. Later meer hierover !

Vele bestaande events hebben totaal nieuwe parcoursen en afstanden gekregen zoals bv de Houffatrail (20-21 januari en 90% soldout ) en de Zoniënwoud marathon (14 april ). We sommen de belangrijkste nieuwigheden nog even voor jullie op :

  • op 25 februari is er een nieuwe event met start en aankomst in tervuren: De druivenmarathon, een trail met afstanden tussen de 10 en 60km. Deze is voor 85% reeds volzet
  • Trail Godefroy Bouillon (15 juni) doet een position switch met Trail Orval (7 september ) op onze kalender en heeft 2 nieuwe,machtige Ultra afstanden van 80 en 104k ! Hier is het event reeds 6 maand voor de start voor 60% uitverkocht.
  • Om het jaar goed af te sluiten presenteren we jullie tenslotte Bastogne – Wiltz – Bastogne , een trail met slechts 1 afstand 72k en 1900m D+ . Deze krijgt een vaste plaats op onze kalender de laatste zondag van het jaar. In 2024 betekent dit 29 december. De inschrijvingen starten later dit jaar. Voor deze eerste editie hebben we 500 startbewijzen. Je kan je wel al (gratis) voorinschrijven via deze link. Gezien er reeds 750 lopers zich hebben aangemeld, gaat dit event sold out zijn en belooft het een leuk (trail)feestje te gaan worden
  • Al de events van Bearsports staan nu ook op onze kalender en zijn ingegrepen in het Trail abonnement

TRAIL DES FANTÔMES – EARLY BIRD INSCHRIJVEN VANAF 6 JANUARI

Op 6 januari gaan zoals gewoonte de inschrijvingen open voor onze oudste trail ( sinds 2010 ) : De Trail des Fantômes. En er vroeg bij zijn loont. De eerste 14 dagen kan je genieten van een fikse korting tot wel 40% !

Net zoals elke jaar heeft onze parcoursbouwer ferm gesleuteld aan de parcoursen en verschillende afstanden en de 2024 editie belooft een waar spektakelstuk te worden :

Op zaterdag 10 augustus is er de keuze tussen 15 , 37 , 48 en 60 km
Op zondag 11 augustus staan er nog 3 afstanden op ons programma : 12, 23 en 35km

SCHRIJF IN VOOR 20 JANUARI EN GENIET VAN een fikse korting tot wel 40% !

meer artikels...