NOG SLECHTS ENKELE TICKETS VOOR TRAIL DODEFROY BOUILLON VAN 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

LAST MINUTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR MARATHON ZONIËNWOUD | BEMACHTIG TICKET

Inschrijven voor De Longest day Spa met compleet nieuwe parcoursen

Op zaterdag 8 juni 2024 vindt de zesde editie van de Longest Day Trail plaats.De deelnemers hebben, zoals elk jaar, keuze uit diverse afstanden, zijnde 10, 25 of 50km. De 50km loopt in een achtvorm, zodat deelnemers halfweg aan de start/finish zone langskomen. Perfect om de nodige aanmoedigingen te ontvangen van onze enthousiaste speaker en de supporters.

Nieuw in 2023 is dat we voor alle afstanden compleet nieuwe parcoursen in petto hebben. Een perfecte reden dus – als je al eerder deelnam – om opnieuw aan de start te verschijnen en een heel nieuw deel van de prachtige omgeving rond Spa te ontdekken.

IN 2023 GAAT SPORTEVENTS VOOR DE LONGEST DAY EEN PARTNERSHIP AAN MET BEARSPORTS 

Ook helemaal nieuw is dat de Bearsports mee gaat helpen dit event in goede banen te leiden en te promoten. Doordat Bearsports hun Beartrail summer editie ( normaal eind juni ) niet meer doorgaat, komt er een te grote tijdspanne ZONDER events te zitten tussen de Heuvelland Marathon van 17 maart en de Sint Pietersbear Trail van 8-9 september. En natuurlijk wil Raymond en zijn crew hun trouwe trailers niet zo lang op hun honger laten zitten, vandaar dit leuke partnership. Eerder dit jaar kondigden beiden organisatoren reeds een dergelijke samenwerking aan met de Cave Triathlon.

Net zoals elk jaar is dit event ten voordele van THINK PINK , de nationale borstkanker preventie campagne. Ook wandelaars zijn trouwens welkom op deze trail. Dankzij goed getimede starturen gaan lopers en wandelaars mekaar NIET hinderen. Dankzij de lange cut off van 15u kunnen ook wandelaars proberen de 50k binnen de tijd te finishen.

MEER DAN 1200 DEELNEMERS STONDEN AAN DE START IN 2023

De online inschrijvingen voor de 6de editie van de Longest Day Trail openen hier op deze site op 10 december 2023 en vroeg inschrijven wordt beloond! Dankzij het early bird tarief krijg je tot 40% korting op jouw inschrijving.

Schrijf hier in

Succes en we zien mekaar terug in Spa op 8 juni 2024

meer artikels...