NOG SLECHTS 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR de TRAIL GODEFROY BOUILLON van 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

NOG 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR DE TRAIL GODEFROY BOUILLON 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

Sample Sale SCOTT Sports van 28 tot 30 maart moet traditie worden

WERKENDAM – In het experience center van SCOTT Sports zal binnenkort de twee SCOTT Sample Sale plaatsvinden. Hier worden alle samples voor Bike, Running & Wintersport, met uitzondering van de fietsen zelf, met interessante kortingen tot 80% verkocht aan consumenten.

Liefhebbers van het merk Scott kunnen in Werkendam hun slag slaan als het gaat om de aanschaf van SCOTT Sports bike, running als wintersport kleding, schoenen, tassen, helmen, et cetera, net als DOLOMITE en LIZARD schoenen en accessoires.
Van 28 tot en met 30 maart a.s. zal de uitverkoop plaatsvinden. De bezoekende consumenten kunnen dan gelijk een kijkje nemen bij de nieuwste fietsmodellen, maar voor de nieuwsgierige koopjesjager: die worden helaas niet afgeprijsd. Op andere producten van de merken SCOTT, DOLOMITE en LIZARD die worden aangeboden kunnen de kortingen oplopen tot wel 80%.

SCOTT consumenten profiteren voordat het fietsseizoen losbarst

Het zal de tweede keer zijn dat de Scott Sample Sale in Werkendam plaatsvindt. In België is dat al langer een goed gebruik waarbij we er een jaarlijks terugkerende traditie van maken en dan altijd in deze periode, in de tweede helft van maart. Kort voordat het fietsseizoen helemaal losbarst zodat consumenten nog even kunnen profiteren van leuke aanbiedingen.

De SCOTT Sample Sale 2023 zal plaatsvinden in het Scott Experience Center:
Bruine Kilhaven, Beyerinckweg 8a, 4251 LP Werkendam, Nederland

  • DI 28 maart van 15:00 – 21:00
  • WO 29 maart van 15:00 – 21:00
  • DO 30 maart van 15:00 – 20:00

WWW.SCOTT-SPORTS.COM

meer artikels...