PAK NU ÉÉN VAN DE LAATSTE LAST MINUTE TICKETS VOOR DE CHOUFFE TRAIL VAN 6-7 JULI | BEMACHTIG TICKET

  • HOME
  • HOME

PAK NU ÉÉN VAN DE LAATSTE LAST MINUTE TICKETS VOOR DE CHOUFFE TRAIL VAN 6-7 JULI | BEMACHTIG TICKET

De longest day trail wordt nog langer met een 100km

De Langste Dag is terug op 10 en 11 juni 2023 in Spa. Na enkele jaren met een maximale afstand van 50km, bieden wij de deelnemers in 2023, zowel de wandelaars als de trailers, een mythische afstand aan: een 100km.

Met een start om 9 uur op zaterdagochtend zal de Longest Day zijn naam eer aan doen. Inderdaad, weinig lopers zullen de finish van de 100 km bereiken voor het vallen van de avond. Wat de wandelaars betreft, de finish zal zeker niet voor zondag zijn, zodat u met een hoofdlamp kunt genieten van de sfeer van het bos!

De laatste 100km georganiseerd door Sportevents in augustus 2022 tijdens de Trail des Fantômes zag Benny Keupens winnen in 11:43 op een zeer veeleisend parcours. Ook deze editie van de Longest Day 100 km moet niet licht worden opgevat, met meer dan 3380 m klimmen en een tijdslimiet van 32 uur voor de wandelaars ligt er een echte uitdaging in het verschiet.

TIP laAT JE sponsoren EN/OF HAAL DONATIES OP VOOR HET GOEDE DOEL Think Pink EN DOE GRATIS MEE

Het parcours, dat uit twee lussen bestaat, brengt je in de eerste lus naar de kant van Theux en door de stad Spa, beroemd om zijn termen en… zijn mooie helling. Na een terugkeer naar het vertrekpunt begint u aan de tweede lus die u in oostelijke richting naar het dorp Sart brengt.

Als deze uitdaging te veel voor je is, zijn er kortere maar even technische en veeleisende afstanden van 50, 24 en 11 km.

Daarnaast kunt u met de Longest Day alle routes lopen EN wandelen. De Longest Day Walk is een belangrijk evenement op de Think Pink kalender en een echte drijvende kracht in de ondersteuning van de strijd tegen borstkanker. Vorig jaar werd alleen al tijdens deze wandeling meer dan 75.000 euro opgehaald!

Wacht niet langer met inschrijven en ga de uitdaging aan, of het nu gaat om de Longest Day Trail of de Longest Day Walk! Met onze nieuwe sponsormodule kun je donaties inzamelen voor Think Pink en je nog meer motiveren om jezelf te pushen!

meer artikels...