Grote korting tem 30 sept voor de Houffa Trail, Kluisberg Trail en 1/2 marathon Aalst >> Klik hier <<

Grote korting tem 30 sept voor de Houffa Trail, Kluisberg Trail en 1/2 marathon Aalst >> Klik hier <<

Nieuw halve natuur marathon in Aalst

Een jaar lang lopen vanaf €99

Het TRAILRUN abonnement

Op 29 januari kan er voor het eerst in Aalst gekozen worden tussen 5km , 10km of een halve marathon. Het volledig nieuwe parcours dat we jullie aanbieden loopt door de Gerstjens, Het Osbroek en Stads Park. Voor de Aalstenaars zijn dit de bekendste groene gebieden van de carnavalsstad. De deelnemers zullen verrast worden door het imposante groene karakter van deze gebieden. De start en finish zijn gelegen op het terrein waar vroegere de leerlooierij Schotte gehuisvest was. Het voormalige lederbewerkingbedrijf werd in 2015 omgebouwd tot het prachtige sportcomplex Schotte! Het parcours zal voor 60% offroad zijn maar technisch niet moeilijk.

Inschrijven en meer info –> klik hier

meer artikels...