NOG SLECHTS 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR de TRAIL GODEFROY BOUILLON van 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

NOG 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR DE TRAIL GODEFROY BOUILLON 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

WESTMALLE TRAIL

9km | 15km | 21km

3 november 2024 (ovb)

Geniet van 3 mooie offroad parcoursen. Nieuwe start- en finishlocatie en dus ook nieuwe parcoursen in 2024 !

6,3

Aantal km's van Abdij Westmalle

675

Deelnemers in 2023

1h18'08"

Snelste tijd 2023 21km

VANAF €99/jaar | 8 EXTRA NIEUWE EVENTS IN 2024 !

HET TRAILRUN ABONNEMENT

PRAKTISCHE INFORMATIE TRAIL WESTMALLE

We werken samen met de inschrijvingsmodule van Passion For Sports / SQM Time. Je kan meerdere lopers tegelijk inschrijven en NA je bent ingeschreven kan je deze allemaal zelf via jouw PFS account aanpassen.

Schrijf nu in één van de drie afstanden van de Trail Westmalle

SCHRIJF NU IN 

 

Start en finish van alle afstanden is aan BuSO Kristus Koning. Bethaniënlei 5, 2960 Brecht.  De rode strepen op onderstaande foto zijn de omliggende parkings in de buurt.

 

 

 

Zondag 3 maart 2024:

09.00-11.00: Opening wedstrijd secretariaat
10.00: Start 21km
11.00: Start 9km & 15km
13.30: Laatste finisher
14.00: Einde event

Onze parcoursen zijn voornamelijk offroad over goed beloopbare vlakke bospaden. De langste afstand loopt ook langs de Abdij van Westmalle wat ervoor zorgt dat achteraf de Trappist nog beter smaakt 🙂

BEKIJK PARCOURS 

Elke deelnemer krijgt enkele dagen voor het event ALLE GPX-files doorgestuurd. De routes zijn uitgepijld met grote duidelijk Fluo borden met zwarte pijlen van 40cm x 20cm Op oversteken en gevaarlijke punten staan seingevers.

Aan de bevoorradingsposten is er water, sportdrank, cola, fruit en cake

OPGELET - BEKERLOZE ORGANISATIE - breng je eigen beker mee

Opgelet! Aan de verzorgingsposten zijn geen plastic bekers, je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen.
Voor het aantal bevoorradingen en locatie (aantal km ) ervan verwijzen naar het onderdeel PARCOURS
GEEN PLASTIC WEGWERPBEKERS !
Uit respect voor het milieu voorzien wij geen plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen. Dit geldt voor de bevoorradingen onderweg alsook aan de finish. We hebben handige eco-cups, dat zijn herbruikbare drinkbekers die je kan opplooien, aan te kopen bij je online inschrijving en/of te koop aan het secretariaat.

In Kristus Koning is er een naast het secretariaat een plaats voorzien waar je jouw sportzak beveiligd kunt achterlaten. Dit staat aangeduid met grote borden "bewaring sporttassen"

Tevens zijn er kleedkamers en douches voorzien. Let op er is maar 1 grote zaal voorzien om te douchen dus deze zullen gemeenschappelijk zijn ,maar de douches zijn apart en afgeschermd.

Aan de achterzijde van je borstnummer kleven er 1 of 2 timing chip(s). Plooi de chip(s) niet en zorg ervoor dat je je startnummer boven je kleding op buik of borst draagt. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

Controlepunten liggen verspreid over het parcours, meestal aan de bevoorrading. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.

Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van SQM Time. Op de dag van het event is de uitslag live te volgen via www.sqmtime.com/live . Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

Er zijn zelfs deelnemers die tijdens de wedstrijd graag even kijken in hoeveelste positie ze zich bevinden en hoeveel tijd hun maatje voor- of achterop ligt!

Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Passion For Sports account. Je doet dit dus helemaal zelf!

Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

Je kan ook het SQM Helpcenter en FAQ raadplegen

GRATIS TRAPPIST WESTMALLE VOOR EERSTE 250 INGESCHREVENEN

De eerste 250 lopers die zich inschrijven krijgen aan de finish een degustatie Westmalle aangeboden.

Uiteraard zullen ook voor de andere lopers voldoende voorraad inslaan, zodat iedereen na de sportieve inspanning kan genieten van een lekker biertje en een hapje.

PARCOURSEN

Span je (SCOTT) trailschoenen maar goed aan, het terrein is voor 85% onverhard en kan er modderig bijliggen.

9 KM
  • Start om 11.00
  • geen bevoorrading
  • Tijdslimiet 2u30
15 KM
  • Start om 11.00
  • 1 bevoorrading 9km
  • tijdslimiet 2u30

De parcoursen , afstanden en hoogtemeters zijn steeds onder voorbehoud en kunnen indien nodig ten allen tijde wijzigen.
GPX bestanden worden enkel in de briefing enkele dagen VOOR het event aan alle deelnemers doorgemaild

TRAIL SPEED CALCULATOR

Wil je op voorhand inschatten wat jouw snelheid zal zijn op de Westmalle Trail? Vul je afstand en hoogtemeters in , je huidige loopniveau en markeer deze trail als "weinig technisch, brede bospaden"

WESTMALLE TRAIL GALLERIJ

Help mee als vrijwilliger

We zijn steeds op zoek naar helpende handen om dit event tot in de puntjes te organiseren. Wil je jouw steentje bijdragen tot het succes van dit event en help je liever mee dan deelnemen, contacteer ons dan als de bliksem. Je hebt de keuze uit secretariaat, bevoorrading, parcoursen checken, pijlen weghalen, medailles en T-shirts uitdelen en nog zo veel meer...

Runners' Lab, DE loop speciaalzaak van Vlaanderen met 6 verschillende vestigingen EN een kwalitatieve webshop is de hoofdsponsor van meer dan 30 verschillende trail events verspreid over gans België. Van het zand en de duinen van Koksijde gaan we via de Vlaamse bossen van Kluisbergen en Meerdaal naar de prachtige Ardennen

Heb je het graag nog wat hoger dan kom je aan je trekken in de Franse Vogezen, waar er ook 2 events jaarlijks op onze kalender staan

CONTACTEER ONS

Wil je ons contacteren met een specifieke vraag over een event en/of over jouw inschrijvingen kan je dit het best doen via de chat widget rechtsonder deze pagina. Als er niemand beschikbaar is om je live te helpen, laat je mail adres achter en we helpen je asap

LOPEN TEGEN DE KINDERARMOEDE

Steun het goede doel, vzw Lucas Project en strijd mee tegen de kinderarmoede.

HET LUCAS PROJECT

Er groeien ruim 130.000 kinderen in België op in extreme armoede. Het Lucas project wil zoveel mogelijk kinderen helpen en bijstaan op een duurzame manier.

We spreken over kinderarmoede als er niet genoeg financiële middelen zijn om de basisbehoeften te vervullen. Wanneer er niet voldoende geld is, komen kinderen en jongeren sneller in een vicieuze cirkel terecht. Ze hebben later minder kansen op de arbeidsmarkt doordat ze hun talenten niet kunnen ontplooien en lopen een groter risico om zelf arme ouders te worden.

Goede medische begeleiding, een heerlijk gevulde boterhamdoos en toffe naschoolse activiteiten zijn vaak onbereikbaar. Dikwijls worden ze door hun armoede uitgesloten, gepest en zijn ze altijd droevig...