Grote korting tem 30 sept voor de Houffa Trail, Kluisberg Trail en 1/2 marathon Aalst >> Klik hier <<

Grote korting tem 30 sept voor de Houffa Trail, Kluisberg Trail en 1/2 marathon Aalst >> Klik hier <<

ADVENTURE VALLEY TRAIL DURBUY

12 november 2023

Op zondag 12 november mogen lopers genieten van deze eerste editie van de Adventure Valley Trail durbuy. Doe mee aan één van de 3 afstanden 11, 15, 22 of 29 km en steun het goede doel, de vzw Lucas Project. Strijd samen met ons tegen de kinderarmoede.

80 km

Langste afstand

1875

Finishers vorige edities

3h41.19

Winnende tijd marathon 2022

ADVENTURE VALLEY TRAIL GALLERIJ

PARCOURSEN

Span je (SCOTT) trailschoenen maar goed aan, het terrein is niet van de poes en een minimum aan grip zal je best kunnen gebruiken. Goed beloopbare stukken worden afgewisseld met heel technische passages

Alle afstanden starten en finishen aan Adventure Valley Durbuy

285 D+

11 KM
  • Start om 10.00
  • geen bevoorrading
  • 66% offroad
  • Tijdslimiet 4u

680 D+

22 KM
  • Start om 9.00
  • 1 bevoorrading 14km
  • 80% offroad
  • tijdslimiet 6u

De parcoursen , afstanden en hoogtemeters zijn steeds onder voorbehoud en kunnen indien nodig ten allen tijde wijzigen.

TRAIL SPEED CALCULATOR

Wil je op voorhand inschatten wat jouw snelheid zal zijn op de Adventure Valley Trail Durbuy? Vul je afstand en hoogtemeters in , je huidige loopniveau en markeer deze trail als "combinatie van technische stukken en goed beloopbaar"

RUNNERS' LAB TRAIL SERIES

30+ COOLE EVENTS

Runners' Lab, DE loop speciaalzaak van Vlaanderen met 6 verschillende vestigingen EN een kwalitatieve webshop is de hoofdsponsor van meer dan 30 verschillende trail events verspreid over gans België. Van het zand en de duinen van Koksijde gaan we via de Vlaamse bossen van Kluisbergen en Meerdaal naar de prachtige Ardennen ( Houffalize / Spa / La Roche ... )

Heb je het graag nog wat hoger dan kom je aan je trekken in de Franse Vogezen, waar er ook 2 events jaarlijks op onze kalender staan

PRAKTISCHE INFORMATIE

We werken samen met de inschrijvingsmodule van Passion For Sports / SQM Time. Je kan meerdere lopers tegelijk inschrijven en NA je bent ingeschreven kan je deze allemaal zelf via jouw PFS account aanpassen.

Schrijf nu in één van de drie afstanden van de halve marathon Aalst

SCHRIJF NU IN 

 

Start en finish van alle afstanden is aan de sporthal Schotte. Kapellekensbaan 10, 9320 Aalst
Parkeren kan op 2 grote parkings op max 400m van start/finish.
NIET op de baan parkeren !

 

 

Zondag 28 januari 2024:

08.15: Opening wedstrijd secretariaat
09.30: Start Halve marathon Aalst
10.30: Start 12km
12.30: Start 6km
13.30: Laatste finisher
14.00: Einde event

Onze parcoursen zijn voornamelijk offroad over goed beloopbare paden afgewisseld met stukken asfalt. Modder in de maand januari is bijna een garantie 🙂

BEKIJK PARCOURS 

Elke deelnemer krijgt enkele dagen voor het event ALLE GPX-files doorgestuurd. De routes zijn uitgepijld met grote duidelijk Fluo borden met zwarte pijlen van 40cm x 20cm Op oversteken en gevaarlijke punten staan seingevers.

Aan de bevoorradingsposten is er water, sportdrank, cola, fruit en cake

OPGELET - BEKERLOZE ORGANISATIE - breng je eigen beker me

Opgelet! Aan de verzorgingsposten zijn geen plastic bekers, je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen.
Voor het aantal bevoorradingen en locatie (aantal km ) ervan verwijzen naar het onderdeel PARCOURS
GEEN PLASTIC WEGWERPBEKERS !
Uit respect voor het milieu voorzien wij geen plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen. Dit geldt voor de bevoorradingen onderweg alsook aan de finish. We hebben handige eco-cups, dat zijn herbruikbare drinkbekers die je kan opplooien, aan te kopen bij je online inschrijving en/of te koop aan het secretariaat.

In sporthal Schotte is er een naast het secretariaat een plaats voorzien waar je jouw sportzak beveiligd kunt achterlaten. Tevens zijn er kleedkamers en douches voorzien. gelieve enkel die te gebruiken die gemarkeerd zijn met "halve marathon Aalst erop"

Aan de achterzijde van je borstnummer kleven er 1 of 2 timing chip(s). Plooi de chip(s) niet en zorg ervoor dat je je startnummer boven je kleding op buik of borst draagt. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

Controlepunten liggen verspreid over het parcours, meestal aan de bevoorrading. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.

Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van SQM Time. Op de dag van het event is de uitslag live te volgen via www.sqmtime.com/live . Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

Er zijn zelfs deelnemers die tijdens de wedstrijd graag even kijken in hoeveelste positie ze zich bevinden en hoeveel tijd hun maatje voor- of achterop ligt!

Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Passion For Sports account. Je doet dit dus helemaal zelf!

Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

Je kan ook het SQM Helpcenter en FAQ raadplegen

Help mee als vrijwilliger

We zijn steeds op zoek naar helpende handen om dit event tot in de puntjes te organiseren. Wil je jouw steentje bijdragen tot het succes van dit event en help je liever mee dan deelnemen, contacteer ons dan als de bliksem. Je hebt de keuze uit secretariaat, bevoorrading, parcoursen checken, pijlen weghalen, medailles en T-shirts uitdelen en nog zo veel meer...

LOPEN TEGEN DE KINDERARMOEDE

Steun het goede doel, vzw Lucas Project en strijd mee tegen de kinderarmoede. Engageer je om 100 euro op te halen aan donaties via je persoonlijk donatiepagina en Sportevents betaalt jouw startbewijs voor de Trail Brussel!

HET LUCAS PROJECT

Er groeien ruim 130.000 kinderen in België op in extreme armoede. Het Lucas project wil zoveel mogelijk kinderen helpen en bijstaan op een duurzame manier.

We spreken over kinderarmoede als er niet genoeg financiële middelen zijn om de basisbehoeften te vervullen. Wanneer er niet voldoende geld is, komen kinderen en jongeren sneller in een vicieuze cirkel terecht. Ze hebben later minder kansen op de arbeidsmarkt doordat ze hun talenten niet kunnen ontplooien en lopen een groter risico om zelf arme ouders te worden.

Goede medische begeleiding, een heerlijk gevulde boterhamdoos en toffe naschoolse activiteiten zijn vaak onbereikbaar. Dikwijls worden ze door hun armoede uitgesloten, gepest en zijn ze altijd droevig...

CONTACTEER ONS

Wil je ons contacteren met een specifieke vraag over een event en/of over jouw inschrijvingen kan je dit het best doen via de chat widget rechtsonder deze pagina. Als er niemand beschikbaar is om je live te helpen, laat je mail adres achter en we helpen je asap