LAST MINUTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR DE TEAM TRAIL LA ROCHE | BEMACHTIG TICKET

LAST MINUTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR MARATHON ZONIËNWOUD | BEMACHTIG TICKET

TRAIL DE LA SOUPE

12k | 22k | 32k | 45k

3 december 2024

Wekom in La Roche en Ardenne waar de Trail de la Soupe start en eindigt op de place du Bronze.

TIP - kom je startnummer reeds afhalen op zaterdag 2 december tussen 15.30 en 17.00 !

PRAKTISCHE INFORMATIE
RACEBRIEFING
TRAIL DE LA SOUPE

De start en finish is op de place du Bronze, pal in het centrum van La Roche. Hou rekening met een kleine wandeling van 1km of meer van de plaats waar je jouw auto parkeert. Parkeer best in de groene zones ( niet betalend ) Op dit parkeerplan is de place du bronze nr 1. we adviseren te parkeren op de locaties 4-5 en 7

Parkeren kan in La Roche-en-Ardenne op de openbare parkeerplaatsen. Opgelet enkel de groene zone is gratis. Dit is de helling richting Ortho, richting Beaussaint en de avenue de Villez richting Houffalize. In de omgeving van de Rue des Evets vind je dikwijls ook nog plek

Er staan 8 toiletten opgesteld op 50m afstand van de place du bronze , gelieve de pijlen te volgen

Ben je ingeschreven voor 23 november, dan kan je jouw startnummer HIER opzoeken. Ga aan het wedstrijd secretariaat in de juiste rij staan ( startnummers per 200. gegroepeerd) en zeg jouw startnummer

Ben je ingeschreven na 22 november, dan krijg je een last minute startnummer toegewezen ter plaatse door jouw naam te vermelden aan de LAST MINUTE rij van het wedstrijd secretariaat

Zaterdag 2 december

15.30 - 17.00 afhalen startnummers alle afstanden + bestelde opties zoals T-shirt en ecocup Place du Bronze

Zondag 3 december

07.30 - 12.00 : Afhalen startnummers + bestelde opties zoals T-shirt en ecocup

08.30 : Start Trail de la soupe 45km EN 30KM SAMEN - opgelet splitsing na 11km
10.30 : Start Trail de la soupe 22km
12.00 : Start Trail de la soupe 12km

16.30: Einde Trail de la soupe | Tijdslimiet

De verschillende podia worden binnen de 15 minuten na de finish van de 3de finisher op de die afstand gehouden.

*Programma onder voorbehoud

De parcoursen worden duidelijk aangegeven door middel van zwarte pijlen op oranje fluo borden.

Je kan onze GPX-files downloaden als backup - saboge kunnen we helaas nooit 100% uitsluiten !

De 30 km route heeft 2 extra gratis kilometers en de 22km een extra 1,5km met dank aan de jagers !

12,5km | 400m D+ | kaart en hoogteprofiel | download GPX

23,5km | 750m D+ | kaart en hoogteprofiel | download GPX

32km | 1040m D+ | kaaart en hoogteprofiel | download GPX

45km | 1500m D+| kaart en hoogteprofiel | download GPX

Voor alle afstanden geldt de minimum snelheid van 6km/u. Onze seingevers en bevoorradingsposten zijn hierop gebaseerd.

Concreet vragen we aan de lopers van de 45km die eerste bevoorradingspost in maboge niet halen voor 11.30 om te kiezen voor de 32km.

Jouw soepkommetje dat je aan de finish krijgt in ruil voor jouw afscheurstrook dat aan jouw borstnummer hangt, mag je houden en is een leuk aandenken aan deze zware trail. Aan de finish schenken we de 4 verschillende soorten soepen in jouw persoonlijke kom uit. proef ze allevier met een stukje stokbrood en kies de beste soep uit.

Onderweg aan de beide bevoorradingsposten kan je ook soep krijgen. Hier voorzien we kartonnen drinkbekers.

Onze bevoorradingsposten zijn makkelijk te bereiken met de auto. Op elke post hebben we naast water, cola en sportdrank uiteraard ook soep, bananen, cake , tuk en ander lekkers.

Post 1 - adres Maboge 18 : Net voor de brug over de Ourthe.

22km en 12km : Na 7km
32km : Na 15km
45km : Na 18km

Post 2 - adres Hubermont 25A : in het dorp naast de boerderij.

22km : na 14km
32km: na 23km
45km : na 36km

GEEN PLASTIC WEGWERPBEKERS!
Uit respect voor het milieu voorzien wij geen plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen. Dit geldt voor de bevoorradingen onderweg alsook aan de finish. We hebben handige eco-cups, dat zijn herbruikbare drinkbekers die je kan opplooien, aan te kopen bij je online inschrijving en/of te koop aan het secretariaat.

Er zijn kleedkamers in een verwarmde tent voorzien aan de start en Finish. Opgelet 1 tent voor vrouwen en 1 tent voor mannen. Douches zijn er helaas niet.

BEPERKTE MOGELIJKHEID - Je kan je sporttas afgeven aan de stand ‘bewaring sporttassen’. Let er op dat je een goed sluitende tas meebrengt want losse stukken of openstaande tassen worden niet aanvaard. Je tas krijgt een nummer, dat ook genoteerd wordt op je borstnummer. Zonder borstnummer krijg je je tas niet terug!

Autosleutels kan je ook afgeven, als je verkiest om al jouw spullen in de auto te laten liggen.

Kom je niet alleen naar La Roche maar met vrienden of familie en/of staat je wagen heel dichtbij geparkeerd, waarderen we het zeerste om in dat geval geen gebruik te maken van deze service.

www.sqmtime.com/live

Aan de achterzijde van je borstnummer kleven er 1 of 2 timing chip(s). Plooi de chip(s) niet en zorg ervoor dat je je startnummer boven je kleding op buik of borst draagt. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

Controlepunten liggen verspreid over het parcours, meestal aan de bevoorrading. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.

Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van SQM Time. Op de dag van het event is de uitslag live te volgen via www.sqmtime.com/live . Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

Er zijn zelfs deelnemers die tijdens de wedstrijd graag even kijken in hoeveelste positie ze zich bevinden en hoeveel tijd hun maatje voor- of achterop ligt!

ANNULEREN | Dit is de laatste 3 weken voor het event enkel nog mogelijk als je een ACTI+ verzekering hebt bijgenomen bij jouw inschrijvingen. Lees hier hoe

AFSTAND AANPASSEN | Dit doe je ZELF via jouw persoonlijk account op Passion For Sports. Snel, eenvoudig en vermijdt wachtrijen! Lees hier hoe

Heb je dit zelf niet aangepast, dan kan je het ter plaatse nog doorgeven VOOR de start aan de helpdesk van het secretariaat.

INSCHRIJVEN OP ANDERE NAAM ZETTEN | Dit doe je ZELF via jouw persoonlijk account op Passion For Sports. Snel, eenvoudig en vermijdt wachtrijen! Lees hier hoe

Heb je dit zelf niet aangepast, dan kan je het ter plaatse nog doorgeven VOOR de start aan de helpdesk van het secretariaat.

De 22 en 32km hebben een UTMB Index 20k en de 45km heeft een 50k index.

Wij laden de resultaten daags na de trail de la soupe op de website van de UTMB op. Dan is het aan de UTMB om deze resultaten te verwerken en online te plaatsen. dit neemt meestal een tweetal weken in beslag maar kan langer zijn. Indien jouw index niet is aangepast , gelieve UTMB te contacteren.

De trail de la soupe staat voor de deur en je bent klaar om je grenzen te verleggen.
Maar wat als je dit speciale moment voor altijd zou kunnen vastleggen?
Met Sportograf heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke race vast te leggen in prachtige foto's. Ervaren fotografen begeleiden je tijdens de race en leggen je mooiste momenten vast, zodat je je deze onvergetelijke dag nog lang kunt herinneren.
Je kunt je hier alvast registreren met je e-mailadres en krijgt dan automatisch bericht zodra je persoonlijke foto's beschikbaar zijn:

Sportograf event pagina

Sportograf is een onafhankelijke partij. Deze foto's worden NIET te koop aangeboden door sportevents.

De Trail de la Soupe krijgt het label mee "Combinatie van technische stukken en goed beloopbare stukken".

12km | 400m D+
22km | 750m D+
32km | 1040m D+
45km | 1500m D+

Succes !

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Trailrun Speed Calculator
Overzicht
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon