Grote korting tem 30 sept voor de Houffa Trail, Kluisberg Trail en 1/2 marathon Aalst >> Klik hier <<

Grote korting tem 30 sept voor de Houffa Trail, Kluisberg Trail en 1/2 marathon Aalst >> Klik hier <<

TRAIL BRUSSEL

OUDERGEM
22 oktober 2023

Doe mee aan één van de zes afstanden 7, 11, 15, 21, 27 of 35 km en steun het goede doel, vzw Lucas Project. Strijd samen met ons tegen de kinderarmoede.

Op 22 oktober 2023 gaat de achtste editie van de Trail Brussel door. Start en aankomst aan het sportcentrum aan het Zoniënwoud. Deelnemers kunnen kiezen uit 6 afstanden (7/11/15/21/27/35). De parcoursen laten je de mooiste plekjes van de «groene long» van Brussel ontdekken: het Zoniënwoud.

De inschrijvingen gaan open op 22 april en je kan genieten van een fikse early bird korting t.e.m. 22 mei.

LOPEN TEGEN DE KINDERARMOEDE

Steun het goede doel, vzw Lucas Project en strijd mee tegen de kinderarmoede. Engageer je om 100 euro op te halen aan donaties via je persoonlijk donatiepagina en Sportevents betaalt jouw startbewijs voor de Trail Brussel!

HET LUCAS PROJECT

Er groeien ruim 130.000 kinderen in België op in extreme armoede. Het Lucas project wil zoveel mogelijk kinderen helpen en bijstaan op een duurzame manier.

We spreken over kinderarmoede als er niet genoeg financiële middelen zijn om de basisbehoeften te vervullen. Wanneer er niet voldoende geld is, komen kinderen en jongeren sneller in een vicieuze cirkel terecht. Ze hebben later minder kansen op de arbeidsmarkt doordat ze hun talenten niet kunnen ontplooien en lopen een groter risico om zelf arme ouders te worden.

Goede medische begeleiding, een heerlijk gevulde boterhamdoos en toffe naschoolse activiteiten zijn vaak onbereikbaar. Dikwijls worden ze door hun armoede uitgesloten, gepest en zijn ze altijd droevig...

PARCOURS TRAIL BRUSSEL

Hoe zwaar zijn de parcoursen van de trail Brussel? Klik hieronder en bereken zelf je verwachte loopsnelheid. Kies bij techniciteit voor deze trail " weinig technisch en brede bospaden".

7KM | 70 m+
11KM | 100 m+
15KM | 200 m+
21KM | 270 m+
27KM | 320 m+
35KM | 420 m+

Trailrun Speed Calculator

Altijd al benieuwd geweest naar uw loopsnelheid op een bepaalde trail? Wilt u op voorhand inschatten wat uw snelheid zal zijn op de trail waaraan u gaat deelnemen? Vanaf nu kan dit dankzij onze Trailrun Speed Calculator! Door het...

Een jaar lang lopen vanaf €99

Het TRAILRUN abonnement

Nieuwe artikels