LAST MINUTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR DE TEAM TRAIL LA ROCHE | BEMACHTIG TICKET

LAST MINUTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR MARATHON ZONIËNWOUD | BEMACHTIG TICKET

HEUVELLAND WINE TRAIL

10k | 20k | 30k

2 JUNI 2024

Degusteer de Belgische topwijn tijdens de Heuvelland Entre Deux Monts Wine Trail. Het parcours kronkelt over 70% onverharde paden en trakteert je op prachtige vergezichten over de wijngaarden om en rond de Rodeberg, Monteberg en Kemmelberg. De start en finish zal plaatsvinden op wijndomein Entre-Deux-Monts onder de befaamde zetellift "Cordoba", die de rode- en zwarteberg verbind. Kortom, maak je klaar voor een sportief gastronomisch weekend.

ARTIKEL HEUVELLAND ENTRE DEUX MONT WINE TRAIL & WALK

PRAKTISCHE INFORMATIE

We werken samen met de inschrijvingsmodule van Passion For Sports / SQM Time. Je kan inschrijven en zelf je inschrijvingen aanpassen en annuleren indien nodig.

Schrijf nu in voor Heuvelland Entre Deux Mont Wine Trail door op de groene knop te drukken op deze pagina (bovenaan)

Start en finish: Wijndomein Entre-Deux-Monts. Rodebergstraat 69A - 8954 Westouter (Heuvelland)

Er is een ruime parking voorzien op wandel afstand van de start/finish.

Zondag 02 juni 

08.00 - 11.30 : Afhalen startnummers + bestelde opties.

09.00 : Start 30km
09.00 : Start 20km
10.30 : Start 10km

14.00 : Einde Heuvelland Entre Deux Monts Wine Trail

De verschillende podia worden binnen de 15 minuten na de finish van de 3de finisher op de die afstand gehouden.

*Programma onder voorbehoud

De parcoursen zijn voornamelijk offroad en voorzien van de nodige hoogtemeters.

Elke deelnemer krijgt enkele dagen voor het event ALLE GPX-files doorgestuurd. De routes zijn duidelijk gemarkeerd door middel van met grote duidelijke Fluo oranje borden met zwarte pijlen van 40cm x 20cm. De splitsingen zijn duidelijk aangegeven.

Heuvelland Entre Deux Monts Wine Trail krijgt het label mee "weinig technisch". De juiste afstanden en hoogtemeters vind je iets lager op deze pagina.

10km en 200D+
20km en 370D+
30km en 570D+

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Trailrun Speed Calculator
Overzicht
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

 

Wijnproevertje Entre Deux Monts
Na de trail heb je de kans om de wijn te proeven, waar je hebt doorgelopen.
Bij de wijndegustatie wordt er ook een aperitiefbordje voorzien met kaas, salami en natuurlijk stokbrood met boursin.
Zo kan je optimaal genieten na de trail van du pain, du vin & du boursin!

Aan de bevoorradingsposten is er water, sportdrank, cola, fruit en cake, sandwiches, taart...

GEEN PLASTIC WEGWERPBEKERS!
Uit respect voor het milieu voorzien wij geen plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen. Dit geldt voor de bevoorradingen onderweg alsook aan de finish. We hebben handige eco-cups, dat zijn herbruikbare drinkbekers die je kan opplooien, aan te kopen bij je online inschrijving en/of te koop aan het secretariaat.
Om te weten na hoeveel km de bevoorradingen  zich bevinden verwijzen we naar de tabel Parcours op deze pagina

Je kan je sporttas afgeven aan de stand ‘bewaring sporttassen’. Let er op dat je een goed sluitende tas meebrengt want losse stukken of openstaande tassen worden niet aanvaard. Je tas krijgt een nummer, dat ook genoteerd wordt op je borstnummer. Zonder borstnummer krijg je je tas niet terug!

Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Passion For Sports account. Je doet dit dus helemaal zelf!

Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

Je kan ook het SQM Helpcenter en FAQ raadplegen

Aan de achterzijde van je borstnummer kleven er 1 of 2 timing chip(s). Plooi de chip(s) niet en zorg ervoor dat je je startnummer boven je kleding op buik of borst draagt. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

Controlepunten liggen verspreid over het parcours, meestal aan de bevoorrading. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.

Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van SQM Time. Op de dag van het event is de uitslag live te volgen via www.sqmtime.com/live . Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

Er zijn zelfs deelnemers die tijdens de wedstrijd graag even kijken in hoeveelste positie ze zich bevinden en hoeveel tijd hun maatje voor- of achterop ligt!

De 30km geeft een UTMB Index 20k
De 20km geeft een UTMB Index 20k

Hoe deelnemen aan de UTMB?

ENTRE DEUX MONTS WIJNDOMEIN

Stelselmatig werd dit prachtige wijndomein tussen de Rodeberg en de Zwarteberg uitgebreid, van 3 hectare in 2005 tot een heuse 20 hectare vandaag. Het pionierswerk mondde uit tot een geoliede machine, waar ondertussen een team van een 7-tal mensen dagelijks aan verder bouwt. Het wijndomein groeide zo op kousenvoeten uit tot één van de grotere wijndomeinen van België, waar ze jaarlijks zo’n 120 000 flessen produceren. De mousserende, witte, rode en versterkte wijnen worden ondertussen aan het hart gedrukt door zowel kenners als liefhebbers.

Tijdens ( enkel voor de walk ) en na jouw sportieve prestatie kan je naar hartelust proeven van de verschillende wijnen alsook genieten van enkele lekkere hapjes.

Speciaal voor ons event kan je ook gelijktijdig met jouw inschrijving een exclusief wijnpakket bestellen, dat je de dag van het event afhaalt.

PARCOURSEN

Span je (SCOTT) trailschoenen maar goed aan, het terrein is voor meer dan 80% onverhard boswegen en tussen wijnranken. Net als in Gent- Wevelgem moet je de beruchte kasseihelling de "Kemmelberg" bedwingen. De grootste troef van dit parcours is de afwisseling.

200m D+

10 KM
 • Start om 10.30
 • 1 bevoorrading
 • Eindbevoorrading met wijndegustaties
 • 90% offroad
 • Tijdslimiet 3u

370m D+

20 KM
 • Start om 09.00
 • 2 bevoorradingen
 • Eindbevoorrading met wijndegustaties
 • 80% offroad
 • Tijdslimiet 4u30

570m D+

30 KM
 • Start om 09.00
 • 2 bevoorradingen
 • Eindbevoorrading met wijndegustaties
 • 80% offroad
 • Tijdslimiet 5u

De parcoursen , afstanden en hoogtemeters zijn steeds onder voorbehoud en kunnen indien nodig ten allen tijde wijzigen.
GPX bestanden worden enkel in de briefing enkele dagen VOOR het event aan alle deelnemers doorgemaild

TRAIL SPEED CALCULATOR

Wil je op voorhand inschatten wat jouw snelheid zal zijn op de Heuvelland Entre Deux Monts Wine Trail? Vul je afstand en hoogtemeters in , je huidige loopniveau en markeer deze trail als "weinig technisch"

HEUVELLAND ENTRE DEUX MONTS WINE WALK

Heb je vrienden of familie die niet lopen, maar liever wandelen? Geen probleem op zaterdag 1 juni kan je ook deelnemen aan de Heuvelland Entre Deux Monts Wine Walk ten voordele voor Think Pink!

Galerij Heuvelland Entre Deux Monts Wine Trail

Runners' Lab, DE loop speciaalzaak van Vlaanderen met 6 verschillende vestigingen EN een kwalitatieve webshop is de hoofdsponsor van meer dan 30 verschillende trail events verspreid over gans België. Van het zand en de duinen van Koksijde gaan we via de Vlaamse bossen van Kluisbergen en Meerdaal naar de prachtige Ardennen

Heb je het graag nog wat hoger dan kom je aan je trekken in de Franse Vogezen, waar er ook 2 events jaarlijks op onze kalender staan

CONTACTEER ONS

Wil je ons contacteren met een specifieke vraag over een event en/of over jouw inschrijvingen kan je dit het best doen via de chat widget rechtsonder deze pagina. Als er niemand beschikbaar is om je live te helpen, laat je mail adres achter en we helpen je asap