NOG SLECHTS 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR de TRAIL GODEFROY BOUILLON van 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

NOG 50 LAST MINUTE TICKETS VOOR DE TRAIL GODEFROY BOUILLON 15 JUNI | BEMACHTIG TICKET

INVESTEREN IN GEZONDHEID EN SPORT

Word nu sportieve partner van Sportevents en verbind jouw bedrijf met één van onze events, brands en/of series. Naast naamsbekendheid en een sportief en groen imago opbouwen, kan je ook zelf je medewerkers activeren en zo inzetten op gezondheid. Immers een gezond en fit personeelslid is minder ziek en productiever!

Vertel ons jouw budget en strategie, geef jouw favoriete event(s) op en contacteer ons voor de mogelijkheden. Je kan je naam verbinden aan 1 of meerdere events.

Heb je niet meteen interesse om partner te worden, maar wens je op de hoogte te blijven van al onze nieuwe events, dan kan je je aanmelden voor de corporate nieuwsbrief.

WIJ ZIJN Marktleider TRAILRUNNING & wandelen in de natuur met brands als trailrun.be en walking.be

SPORTEVENTS IN CIJFERS

Opgericht in 2010 door Wim De Doncker, zelf ex-triatleet en 40-voudig Ironman, lag de focus van bij de start op de natuur, duurzaamheid en het milieu. Anno 2024 zijn we met ons bedrijf van 8 voltijdse medewerkers actief in 3 verschillende sporttakken en in 3 landen. Wat betreft trailrunning zijn we de absolute marktleider in de Benelux met jaarlijks 33 events. Eind 2023 werd het Nederlandse Bearsports overgenomen en kijkt Sportevents volop naar de Nederlandse markt.

68.000
Jaarlijkse Sporters
51
Jaarlijks Aantal Events
3.8 M
Social Media bereik
2 M
Jaarlijkse omzet

15

JAAR ERVARING IN HET ORGANISEREN
VAN SPORTIEVE EVENEMENTEN

WALKING

20.000 jaarlijkse wandelaars
70% vrouwelijke deelnemers

TRAILRUNNING

45.00 jaarlijkse lopers
33% vrouwelijke deelnemers

MULTISPORT

3000 jaarlijkse deelnemers
20% vrouwelijke deelnemers

Waar organiseren we?

Ontdek op onderstaande kaart al onze leuke locaties. Selecteer in de linkerbovenhoek of je onze Trailrunning, Walking of Multisport events wil bekijken. Klik op de locatie voor meer info.

- kaart enkel te bekijken op desktop en NIET op een smartphone -

[mapplic-map id=”5032″]

ONZE SPORTKALENDER

Met Sportevents & Bearsports steunen we verschillende goede doelen, waaronder Think Pink (de strijd tegen borstkanker), het Lucas Project (vechten tegen de kinderarmoede), en KIKA (de strijd tegen kinderkanker).

Hieronder vind je een jaaroverzicht van onze events, waarvan er reeds enkele een titelsponsor hebben, maar … er blijft keuze genoeg, kies er eentje of meerdere uit om je naam aan te verbinden.
De events in het Rood zijn die van Bearsports.
Zie jij enkele interessant events, contacteer ons via info@sportevents.eu of info@bearsports.nl. Snel beslissen is de boodschap!

[table id=1 /]

MOGELIJKHEDEN TOT PARTNERSHIP

Er zijn verschillende mogelijkheden tot samenwerken. Partnerships met onze brands zoals walking.be, trailrun.be en bearsports.nl behoren tot de mogelijkheden. Sponsoring kan met gratis producten of met een financiële bijdrage of een combinatie van beiden. Je kan 1 event uitkiezen of meerdere combineren.

BESTE RETURN & VISIBILITEIT

NAAMSPONSOR EVENT(s)

Jouw bedrijfsnaam verwerkt in de naam, het logo, de website, social media en branding ter plaatse. Een aantal gratis startbewijzen voor het event. Naamsponsor geeft je de allergrootste visibiliteit en het groene imago voor jouw bedrijf.

Eén event of meerdere events

Kies één event of een combinatie van verschillende events van op onze kalender en we plaatsen die op 1 website voor de ultieme visibiliteit. Alle branding (bogen, beachflags etc..) kan meerdere malen gebruikt worden.

Tip: de "jouw bedrijf Trail & Walk series

Kies 2, 3 of meerdere events uit waar er zowel kan gelopen als gewandeld worden. Dit is heel laagdrempelig en iedereen kan meedoen.

Tip: de "jouw bedrijf" Marathon series

In Nederland kan je de Heuvelland en de Coast marathon combineren om zo heel Nederland te bereiken. Op beide events is er ook een grote Walk, dus heeft niemand een excuus om niet deel te nemen.

EVENTS IN DE KIJKER

Terwijl al onze events een zekere marktwaarde hebben, zetten we graag enkele (nieuwe) events in de kijker, die een grotere publicitaire waarde hebben en voor welke we absoluut een naamsponsor willen vinden. Deze zogenaamde A-events krijgen van ons nog meer aandacht qua marketing en uitvoering. DE ideale opportuniteit & gelegenheid om jouw bedrijfsnaam te koppelen aan een TOP event!

DEELNEMERS

4000 - 5000

8-9 februari 2025 | 1ste editie

Hollands Duin Coast marathon & Walk

Prachtig natuurevent langs de Nederlandse kust (halve en hele marathon). Parcours in lijn voor 88% onverhard van Scheveningen naar Noordwijk voor lopers EN wandelaars.

Trotseer de natuurelementen

Een ware uitdaging voor jong & oud. Sponsor ook onze Heuvelland marathon & walk van 15-16 maart en wordt titelsponsor van de 2 mooiste marathons van Nederland!

Marathon ook voor Teams

Onderweg zijn er 3 grote verzorgingsposten waar er van loper kan worden gewisseld. Het ideale teambuilding event voor bedrijven.

Waarom partner worden?

Groot en ecologisch verantwoord event in de natuur nabij de grote steden. MEGA uitdaging maar ook laagdrempelig. Goede doel KIKA gekoppeld.

DEELNEMERS

4000

8-9 maart 2025 | 10de editie

North C Trail & Walk

HET sportieve event van de Belgische kust voor lopers EN wandelaars . Start en finish in Koksijde.

Gevarieerd parcours

Langs het strand, door de duinen en het bos. In 2024 mochten 1500 lopers en 2300 wandelaars genieten van parcoursen tussen 13 en 35 km.

Goede doel - Walk for Think Pink

De walk fungeert als special event voor Think Pink. In totaal is hier al voor 350.000 euro aan fondsen opgehaald.

Waarom partner worden?

Groot en ecologisch verantwoord event in de natuur aan de Belgische kust. Laagdrempelig.

DEELNEMERS

2500-3000

15-16 maart 2025 | 5de editie

Heuvelland marathon & Heuvelland Walk

6de grootste marathon van Nederland die Zuid-Limburg doorkruist. 1200 lopers in 2024. Nieuw in 2025 is de Walk. Event voor lopers EN wandelaars.

Bedwing de heuvels

Een ware uitdaging voor jong & oud. Sponsor ook onze Coast marathon & walk van 8 en 9 februari en wordt titelsponsor van de 2 mooiste marathons van Nederland!

Marathon ook voor Teams

Onderweg zijn er 3 grote verzorgingsposten waar er van loper kan worden gewisseld. Het ideale teambuilding event voor bedrijven.

Waarom partner worden?

Groot en ecologisch verantwoord event in de prachtige natuur van de Nederlandse 'bergen'. Topsport maar ook Laagdrempelig - Goede doel KIKA gekoppeld.

DEELNEMERS

4000

29-30 maart 2025 | 1ste editie

20km door het Zoniënwoud

Dit gloednieuwe event met start een aankomst aan de rand van het uitgestrekte Zoniënwoud heeft slechts 1 afstand en is voor lopers EN wandelaars. Dit event is op zaterdag 29 maart.

De 20km door Brussel

Met een knipoog naar de grote broer, de 20km door Brussel, is dit een volwaardig groen alternatief. We mikken op meer dan 2500 lopers en wandelaars die de groene long van Brussel gaan ontdekken.

Marathon Zoniënwoud

Voor de lopers die een andere afstand dan 20km willen lopen hebben we daags nadien op zondag een 8, 15, 28 en 42km. In 2024 had de 4de editie van marathon Zoniënwoud 1700 deelnemers.

Waarom partner worden?

Groot en ecologisch verantwoord event nabij de hoofdstad. Laagdrempelig. Combineer de naamsponsor samen met naamsponsor van Trail de Bruxelles van 20 oktober.

DEELNEMERS

2000-2500

20 oktober 2024 | 10de editie

Trail de Bruxelles

DE trail van Brussel is reeds aan zijn 10de editie toe en lokt jaarlijks 2000 lopers naar het Zoniënwoud.

Afstanden tussen 6 en 38km

Er is voor elk wat wils, zowel de beginnende loper als de doorwinterde lopers komen aan hun trekken. Het parcours is voor 100% groen in het bos en 85% onverhard.

Centrale ligging

Ideaal om jouw eigen werknemers te activeren wegens zijn centrale ligging in België.

Waarom partner worden?

Associeer jouw bedrijf met dit "groen" event. Tip: word eveneens naamsponsor van de 20km door het Zoniënwoud / Marathon Zoniënwoud van 29-30 maart.