Grote korting tem 30 sept voor de Houffa Trail, Kluisberg Trail en 1/2 marathon Aalst >> Klik hier <<

Grote korting tem 30 sept voor de Houffa Trail, Kluisberg Trail en 1/2 marathon Aalst >> Klik hier <<

TRAIL GODEFROY BOUILLON

Doe mee aan één van de vier afstanden 12,18,29 of 54 km en steun het goede doel , vzw Lucas Project. Strijd samen met ons tegen de kinderarmoede.

De versterkte burcht van Godfried van Bouillon is het toeristische middelpunt van Bouillon. Het Ardeens stadje ademt middeleeuwen met ridders en jonkvrouwen die door de straten paraderen. Maar in september neemt de buitensporter het over met op 2 september de Trail Godefroy en een weekend later de beruchte Grand raid Godefroy ( MTB )

Met haar slingerende bospaden en weggetjes langsheen uitgestrekte vlakten richting kleine dorpjes waar de tijd stil bleef staan, is de omgeving van Bouillon een paradijs voor traillopers en mountainbikers. De vallei van de Semois trakteert je op prachtige landschappen en weidse vergezichten.

de inschrijvingen gaan open op 5 maart en de eerste 300 worden beloond met een gratis streekbier ... een Godefroy !

LOPEN TEGEN DE KINDERARMOEDE

Steun het goede doel , vzw Lucas Project en strijd mee tegen de kinderarmoede. Engageer je om 100 euro op te halen aan donaties via je persoonlijk donatiepagina en Sportevents betaalt jouw startbewijs voor de Trail Godefroy Bouillon !

HET LUCAS PROJECT

Er groeien ruim 130.000 kinderen in België op in extreme armoede. Het Lucas project wil zoveel mogelijk kinderen helpen en bijstaan op een duurzame manier.

We spreken over kinderarmoede als er niet genoeg financiële middelen zijn om de basisbehoeften te vervullen. Wanneer er niet voldoende geld is, komen kinderen en jongeren sneller in een vicieuze cirkel terecht. Ze hebben later minder kansen op de arbeidsmarkt doordat ze hun talenten niet kunnen ontplooien en lopen een groter risico om zelf arme ouders te worden.

Goede medische begeleiding, een heerlijk gevulde boterhamdoos en toffe naschoolse activiteiten zijn vaak onbereikbaar. Dikwijls worden ze door hun armoede uitgesloten, gepest en zijn ze altijd droevig...

PARCOURS TRAIL GODEFROY

Hoe zwaar zij de parcoursen van de trail de Godefroy. Klik nu hieronder en bereken zelf je verwachte loopsnelheid. Kies bij techniciteit voor deze trail " combinatie van technische stukken en goed beloopbare stukken"

12 KM | 570 m+
18 KM | 700 m+
29 KM | 1150 m+
54 KM | 2110 m+

Trailrun Speed Calculator

Altijd al benieuwd geweest naar uw loopsnelheid op een bepaalde trail? Wilt u op voorhand inschatten wat uw snelheid zal zijn op de trail waaraan u gaat deelnemen? Vanaf nu kan dit dankzij onze Trailrun Speed Calculator! Door het...

Een jaar lang lopen vanaf €99

Het TRAILRUN abonnement

Nieuwe artikels