PAK NU ÉÉN VAN DE LAATSTE LAST MINUTE TICKETS VOOR DE CHOUFFE TRAIL VAN 6-7 JULI | BEMACHTIG TICKET

  • HOME
  • HOME

PAK NU ÉÉN VAN DE LAATSTE LAST MINUTE TICKETS VOOR DE CHOUFFE TRAIL VAN 6-7 JULI | BEMACHTIG TICKET

Inschrijvingen Houffa Trail van start op 18 juli

HOUFFALIZE – Traditioneel is de Houffa Trail de eerste grote trail in de Ardennen van het jaar. Elk jaar opnieuw lokt de Houffa Trail bijna tweeduizend lopers naar Houffalize. Hotel Vayamundo ontvangt op 18 en 19 januari 2024 jullie reeds voor de 12de keer met open armen.

Hotel Vayamundo

Voor deze editie kunnen lopers kiezen uit 8 verschillende afstanden tussen 10 en 65km. Na de spekgladde en witte editie van 2024 hebben onze parcoursbouwers de routes hier en daar aangepast, zodat deze onder alle omstandigheden toegankelijk zijn.

Voor de populaire SCOTT Xtrails , het meerdaagse klassement hebben we maximaal 250 startbewijzen.

De Xtrails LONG : zat 3km kamikaze + 20km semi night | zon 35km
De Xtrails SHORT : zat 3km kamikaze + 10km night | zon 19km

Inschrijven kan vanaf 18 juli en vroeg inschrijven loont ! De eerste 300 kunnen genieten van een early bird tarief EN de eerste 1000 krijgen een leuk geschenk van Scott !

Kom je een heel weekend lopen en neem je deel aan 1 van de 2 verschillende Scott Xtrails Challenges, dan hebben we een leuk cadeautje SCOTT voor jou !

Tip : Kan je niet wachten tot januari om de prachtige streek Tussen Houffalize en La Roche – en – Ardenne te komen ontdekken, schrijf je dan in voor de Trail des Fanômes ( 10-11 augustus ), de Trail du Barrage ( 22 sept ) of de Trail de la Soupe ( 1 dec )

Schrijf hier in voor de Houffatrail

meer artikels...