Adventure Valley Run Durbuy – 2 april

Een jaar lang lopen vanaf €99

Het TRAILRUN abonnement

We zijn erg trots om een nieuwe samenwerking met Adventure Valley aan te kondigen. Dit prachtige recreatiepark in Durbuy wordt de uitvalsbasis voor niet minder dan drie nieuwe evenementen in 2023. Durbuy, beter bekend als het kleinste stadje van Europa, bekend om de investeringen van Marck Coucke en ook de woonplaats van Helmut Lotti, is goed bereikbaar en ligt te midden van uitgestrekte bossen en velden.

De eerste editie van de Adventure Valley Run & Walk Durbuy is gepland op 2 april.

Het parcours is voor 60 tot 70% off-road en is voor iedereen toegankelijk. Een uitzonderlijke kans om het grootste park van België en het kleinste stadje ter wereld al lopend of wandelend te ontdekken! Het is mogelijk om te kiezen tussen een 7 of een 12 km. Hier zijn ook gecombineerde tickets verkrijgbaar met toegang tot het park. Het ideale familie sportuitje! Vooral op de 12km zitten enkele heel leuke technische passages in verwerkt, die trailers van alle niveau’s gaan bekoren. Bekijk hier alvast de informatie op de event pagina en/of schrijf je in vanaf 15 jan…

Later op het jaar op 12 november komen we nogmaals terug naar Durbuy voor de 1ste editie van de Adventure Valley Trail Durbuy. Deze keer staan er langere afstanden op het programma.

meer artikels...